20.10.12

25 igen!

Så är det då dags igen. Fyller 25 år för minst tjugonde året i rad. Det skall ju firas. Saken är den att vår mamma kokade en chokladglasyr till kakan redan när vi var barn.Den var SÅ GOD. Ett fel är det med glasyren,den är hopplös att lyckas med. Den rinner och suger in sig i kakan. Råddakaka kallas kakan nu för tiden för ingen får glasyren att lyckas,inte mamma och inte barn eller barnbarn.
Så här ser kakan ut den här gången. Ingen fröjd för synen men smaken är ju viktigast. Eller hur???





Försökte pigga opp kakan med franska pastiller. Vet int om det hjälpte men dom är ju goda. Som ni ser så är fatet fullt med glasyr men den brukar nog försvinna.                                                                             

2 kommenttia:

  1. Nammm...nu vet man att det lönar sig att komma på kaffe:)

    VastaaPoista
  2. Aj den var sååå god! Sku gärna ta en bit till ännu av den :)

    VastaaPoista